På sjukhus över natten

Hemma i Borlänge vid P:s dator 22.25 - kvällen den 14 augusti

Det ska sägas direkt. Det är inte Lelle utan P som sitter vid tangentbordet och skriver dessa rader. Anledningen till detta är att jag i förmiddags körde in Lelle till Falu lasarett.

Det är dock inte så allvarligt som det låter. Lelle har varit klen på sistone och i söndags var det rätt illa. Hon hade förmodligen feber och jag skulle, med facit i hand, nog ha kört in henne till lasarettet redan då.
Men efter att ha fått i sig lite extra cortison samt två Panodil piggnade hon till och var nästan som vanligt. Hon var dock inte så bra i går heller, dock var hon mycket bättre än i söndags.

När hon ringde läkaren i morse för att be om råd tyckte han det var lika bra att hon åkte in till Falun för provtagning. Väl där inne beslöts det att Lelle skulle stanna över natten, för observation. Hon har lämnat diverse prov och har förmodligen någon form av infektion i kroppen, dock ännu oklart vad det rör sig om.

Så här sitter man nu, ensam och övergiven i lägenheten. Nåja, det går ingen nöd på mig. Har precis kommit hem efter att ha varit till Falun med diverse saker som Lelle efterlyst. Förmodligen får hon komma hem redan i morgon, lika pigg som vanligt.

Önskar er en trevlig kväll!
/P

Kommentarer
Postat av: Anita

Usch, låter otäckt!
Skickar i alla fall en "Krya på dig-hälsning" till henne. Hoppas att de kommer fram till vad det är och att du snart har henne hemma igen.
~Anita

2007-08-15 @ 12:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0