Long time no see

Hej alla snälla människor där ute som har varit in och läst och kommenterat trots den totala bloggtorkan.

Här i Dalarna rullar livet på nästan som vanligt. Jag kämpar fortfarande med vikten men har lagt tankarna på att jag är "sjuk" i övrigt åt sidan. Ett nytt jobb som redigerare, på en anna tidning än den jag arbetade på tidigare, är en av de största orsakerna. Jag trivs fantastiskt bra och har verkligen hittat rätt i mitt yrkesval.

Sedan sist har jag och P skaffat katt och flyttat från lägenheten och köpt ett relativt stort hus. Som alltid med hus är det mycket pyssel och en del renoveringar. Men på har det varit fantastiskt lättarbetat (bara omtapetsering i ett av rummen).

Jag äter fortfarande Hydrocortone – Florinef verkar inte vara för mig då jag samlar sådana mängder med vätska i kroppen.

Orolig har jag varit över min far som har diabetes och den är utom kontroll (hög, låg, hög, låg – ambulansfärder). Nu har han dock fått besked om att han ska få en pump och det antagligen ska hjälpa honom hålla en jämnare niva. Mycket stress försvann med det beskedet. Äntligen är det någon som tar honom på allvar!

Nu ska jag pysa i väg till mitt roliga och berikande arbete. Jag hoppas återkomma lite oftare framöver. Men tänkte att det var på tiden att jag avgav någon form av livstecken!

Hoppas att ni haft en bra start på 2011!
// Lelle

RSS 2.0