Vikarien vill bevisa…

När jag i mitt senaste inlägg trodde att det skulle lugna ner sig på arbetsfronten till hösten hade jag fel. Det har blivit om möjligt ännu mer arbete.

Jag är vikarie, det är kul att arbeta och jag vill visa att jag klarar av det trots min sjukdom. Tyvärr, lämnar det inte så mycket tid över till annat. Jag orkar helt enkelt ingenting när jag kommer hem från arbetet.
Nu har jag tagit ledigt från mitt extrajobb på videobutiken resten av året. En heltid (och lite till) på tidningen är allt jag klarar av just nu.
Den här helgen är den första helgen på jag vet inte hur länge som jag är ledig två dagar i sträck, det känns helt sjukt.
Trots att jag har varit borta från bloggen har jag sett på statistiken att det är många av er kära bloggläsare som fortfarande tittar in och kollar om det hänt något. Stort tack för det!

De senaste fem timmarna har jag hållit på med ett ganska enformigt och energisnålt projekt att lägga in alla mina skivor i iTunes. Enligt mina beräkningar ska jag vara klar om ungefär ytterligare fem timmar...

Annars tjatar min läkare om Florinef som jag hitintills skarpt avtackat mig. Nu funderar jag dock på att gå honom till mötes vid nästa läkarbesök.
När jag var där förra månaden hade jag tre prov av fyra som visade på underproduktion i sköldkörteln, men det fjärde provet var inom gränsvärdena. Han sa att vi skulle hålla koll på det.

Nu är det dags att sortera lite musik.
Ha det gott!

RSS 2.0