Lite turbulent...

Ni får ursäkta att jag inte skrivit på ett tag. Det blev lite turbulent i min arbetssituation här för någon vecka sedan. Det är på sätt och vis löst, men det är inte riktigt bra. Hur som helst har jag gjort ett val...

I sommar blir det att arbeta på redigeringen på Dala-Demokraten i fyra månader. Det känns helt okej för min del och jag ser fram emot det väldigt mycket. Ett jobb med puls - kan man minst sagt säga. I och med att jag gjorde det valet trampade jag min chef uppe i Leksand på tårna och där är jag rädd att jag bränt alla broar för vidare jobb. Men som sagt, det var ett val som JAG GJORDE för att JAG VILLE det och då får jag helt enkelt ta konsekvenserna.

En markant förbättring (förutom lönen) är att jag under större delen av sommaren kommer arbeta på kontorstid, det vill säga 8-17. Jag kommer för första gången ha samma arbetstider som min sambo!

Det enda som känns lite besvärligt just nu är att jag inte vet vad som kommer hända till hösten. Men det problemet får jag fundera på vid ett senare tillfälle. Nu ska jag iväg till tidningen och få lite utbildning i ny mjukvara som företaget byter till.

Ha en strålande dag!

RSS 2.0